Kætter Kvartet - bandet
 
søren  

Søren Korshøj  Født 1964. Violin og sang.
Bandets primære frontfigur. En rigtig spillemand og troubadour med en kraftig spillemandstone og gode historier. Han mødte spillemandsmusikken som barn - i Silkeborg Spillemandslaug og Folkemusikensemblet Caramba. Sammen med John var han hovedleverandør af kompositioner til bandet. Søren har fortsat musikkarrieren i Instinkt og som guitar-troubadour. Læs mere på Sørens hjemmeside.


John Bæk  Født 1957. Mandolin, guitar og sang. John mødte folkemusikken i slutningen af 70'erne i hjembyen, Højby på Fyn. Udover kærligheden til det folkelige, holder John meget af 70'ernes progessive rock m.m. Han er cand. phil. i musikvidenskab; og har bl.a. været komponist og keyboardspiller i rockbands i 80'erne. Sammen med Søren var han hovedleverandør af kompositioner til bandet - og desuden booker og administrator. John fokuserer nu på den ædle sangskriverkunst - og optræden solo. Læs mere.

john

svend  

Svend Seegert  Født 1960. Keyboard og sang. I Kætter Kvartet spillede Svend bas med venstre hånd og klaver/keyboard med højre! Han er et musikalsk talent ud over det sædvanlige; har bl.a. været komponist og kapelmester indenfor revyverdenen - og spiller desuden en formidabel guitar. I KK blev der kun plads til nogle få af Svend's kompositioner - men han har siden hen taget revance! Siden KK har Svend, ligesom Søren og John, brugt en del af sit talent på sangskrivningen. Lyt fx til et par musikalske perler på MySpace.com.


Vivi di Bap  Født 1964. Trommer, percussion og sang. Vivi kom med i Kætter Kvartet umiddelbart efter indspilningen og udgivelsen af første CD i 1996. Hun har bl.a. en fortid som hårdtslående trommeslager i powermetalbandet Impotators - og Musikvidenskab i Århus (med percussion/trommer som hovedfag). Vivi har bl.a. fortsat karrieren som freelancemusiker og fast musiker/komponist i folkbandet Instinkt, hvor hun videreudviklede sin unikke klassisk-etniske sangstil.

  vivi

peter  

Peter Weis-Fogh  Født 1956. Trommer og percussion. Peter var bandets første trommeslager/percussionist - og var således en vigtig kreativ sjæl under arbejdet med at udvikle det specielle KK-koncept. Han var "udlært" indenfor afro-cubansk percussion; med en fortid i bands som Monduku og Xingu (LP: "Xingu" 1987) med spillejobs og skolekoncerter over hele landet. Desuden musiker/tekstforfatter på børneteaterforestillinger.


 
KONTAKT: Tlf. +45 4028 3490 - Email: johnbaek@stofanet.dk