h
John Bæk Musik på Facebok John på MySpace JB på YouTube
Impuls Trio forår 2014 (11/3-2014)

Pga. Kristian Bugges travlhed med andre projekter er der lidt stille omkring Impuls Trio i øjeblikket. Men der er alligevel lidt koncertvirksomhed: 25. og 26. marts spiller Impuls Trio til Danmarks Læringsfestival i Bella Center, Kbh (med Michael Graubæk på violin). Impuls Trio er hyret af Levende Musik I Skolen (LMS) i forbindelse med et PR fremstød for skolekoncerterne i LMS-regi. I april har vi fået nogle ekstra skolekoncerter i Vordingborgområdet (22.-25. april) og skal desuden spille en kirkekoncert i Skibinge Kirke ved Præstø. Her skal vi for første gang samarbejde med kirkens kor. Det bliver sjovt og spændende. I slutningen af maj tager vi sammen med Embla-pigerne til folkfestivalen Polkabeats ca. 150 SØ for Berlin. Også her vikarierer Michael Graubæk for Kristian Bugge! Vi skal opføre Emblas danseshow, spille solokoncert, balmusik og deltage i nogle seminarer. Impuls Trio er i øvrigt, endnu engang, blevet udvalgt til at spille skolekoncerter i LMS-regi. Vi afventer de endelige turnédatoer, men det bliver engang i foråret 2015.


John Bæk underviser på Nordic Master (11/3-2014)

Efter en forespørgsel fra Folkemusiklinien ved Musikkoncervatoriet i Odense, og en meget kort betænkningstid, har jeg sagt ja til at undervise de studerende på Nordic Master i folkemusik (to nordmænd og 2 svenskere) i faget folkemusikanalyse. 6 gange 90 minutter i perioden februar til april. Vi er allerede godt i gang og det er sjovt, spændende og krævende. De studerende er dedikerede og meget interesserede i at vide mere om dansk folkemusik. De laver feltarbejde og transskriptioner og analyser af både nyere og ældre instrumentalmusik, og jeg forsøger at give dem et overblik over både dansk folkemusik og de musiketnologiske arbejdsmetoder.


Impuls Trio skolekoncerter 2013-2014 (15/5-2013)

I september og oktober spiller Impuls Trio endnu en gang skolekoncerter i LMS regi. Denne gang på Sjælland. Det er tredie sæcon med skolekoncerter - og desuden er Impuls Trio blevet udvalgt til at spille på LMS's Musik i Tide festival i Næstved i oktober


John Bæk hyret som instruktør på ROD 2013 (15/1-2013)

I marts 2013 skal John Bæk være instruktør på det årlige ROD stævne, et folkemusikstævne for 125 unge mellem 15 og 25 år. De to andre instruktører er Tove de Fries og Bilal Irshed. ROD 2013 afholdes på Vestermarkskolen i Vester Skerninge på Fyn og afsluttes med en koncert onsdag den 27. marts 2013 kl. 19. Læs mere her


Nye spændende co-writes på "Nordlys over Fanø" (27/9-2012)

I forbindelse med co-writing projekt "Nordlys over Fanø", fik John Bæk afprøvet helt nye samarbejder med fx Kirstine Sand, Anders Roland, Kristine Heebøll, Channe Nussbaum og Mathias Grip. Projektet blev afsluttet med en koncert i Musikkens Hus i Sønderho. Koncerten blev filmet, så der må snart komme noget video fra denne intime og mindeværdige koncert.


John Bæk deltager i "Nordlys over Fanø", september 2012 (13/7-2012)

I september 2012 deltager John Bæk i et 6 dages co-writing projekt "Nordlys over Fanø", hvor der skal skrives sange og melodier inspireret af nordisk folkemusik og den helt særlige stemning på Fanø. Der bliver deltagelse af ca. 13 danske sangskrivere og instrumentalister. Projektet afsluttes med koncert i forbindelse med den samtidige Godtfolk Festival. Arrangeret af DJBFA.


Seegert & Bæk til Melodica Festival i Groningen, Holland (20/6-2012)

Efter en fin koncert på Melodica Festival maj 2012 i Aarhus i, er de to gamle kættere, Svend Seegert & John Bæk, blevet inviteret til Melodica Festival i Holland i november 2012. Som duo! Det bliver minimum en tre dages tur i selskab med søde sangskrivervenner, men der arbejdes på at få udvidet med en mindre tur til og fra Holland. Seegert & Bæk er samtidig begyndt at øve lidt regelmæssigt, så de kan få udvidet repertoiret - og få undersøgt hvad de egentlig kan sammen.


Impuls Trio arrangerer koncert "med venner" på Strib Vinter Festival 2013 (19/6-2012)

D. 16. februar 2013 er Impuls Trio vært ved en 2 1/2 times koncert på folk festivalen Strib Vinter Festival ved Middelfart på Fyn. Med deltagelse af danseensemblet EMBLA, de to sangskrivere Jonas Dahl og Matilda Tjelldén - og selvfølgelig: Impuls Trio. Det bliver spændende og bandet glæder sig til samarbejdet. Udover solooptrædender skal alle de medvirkende selvfølgelig også spille sammen - og Jonas Dahl, som ellers bevæger sig i et engelsksproget univers, har bebudet at han til lejligheden vil skrive en dansksproget polkasang sammen med John.Nyheder
KONTAKT: Tlf. +45 4028 3490 - Email: johnbaek@stofanet.dk