John Bæk Musik på Facebok John på MySpace JB på YouTube
Biografi
 

ALMENT CV

Resumé

Efter realeksamen i 1974 blev jeg uddannet Matas materialist i 1979. Herefter har jeg - uden forudgående uddannelse - primært beskæftiget mig med musik: som musiker, komponist, administrator, projektarbejder, lydtekniker, konsulent og underviser i diverse sammenhænge.

Fra 1991 til 1999 har jeg samtidig studeret musikvidenskab ved Aarhus Universitet. Jeg blev efterfølgende ansat i et ph.d.-stipendiat ved Dansk Folkemindesamling, København.

De senere år har jeg fokuseret på projektarbejde og projektstyring - og været fastansat lagerekspedient indenfor sygeplejeartikler. På det allerseneste har jeg genoptaget min musikkarriere på deltidsbasis.


Erhvervserfaring

2007-2009

Danpleje-Onemed DK: Lagerekspedient.

2005

Projektarbejder på Folkemusikkens Fælles Sekretariat (Danish Music Awards Folk 2005, DVD-udgivelse, undersøgelse af folkemusikkens vilkår).

2000-2003

Dansk Folkemindesamling, København. Ph.d. stipendium: Ikke-afsluttet musiketnologisk forskeruddannelse. Desuden servicering af brugere og besvarelse af forespørgsler for institutionen.

1989-

Lydtekniker og konsulent i forbindelse med interne og externe produktioner i eget hjemmestudie.

1983-

Musiker, komponist, underviser og administrator indenfor musik og teater, herunder flere års arbejde som ungdomsskolelærer i Lystrup og Stautrup samt musiker på mere end to hundrede skolekoncerter og teaterforestillinger i hele Danmark.

1982

Postarbejder, Aarhus Postkontor.

1979-1980

Militærnægtertjeneste på Medborgerhuset Badstuen, Odense.

1976-1979

Handelslærling, Materialisten Odense A/S.

Uddannelse

1999

Cand. Phil. i musikvidenskab, Aarhus Universitet.

1979

Lærlingeuddannelse: Matas materialist incl. handelsmedhjælpereksamen.

IT-kvalifikationer

Er stort set autodidakt. Jeg har arbejdet professionelt med musik på computer siden 1980'erne (Atari, Windows, Macintosh). Er erfaren indenfor kontorfunktioner i Office (Word & Exel), har brugt Navision og Wenedi i forbindelse med lagerarbejde, kan lave webdesign via HTML og CSS (se fx www.johnbaek.dk). Har taget kurser i grundlæggende og avanceret Photoshop plus InDesign. Jeg kan desuden sætte en hjemmeside op, så elementer kan redigeres online (CushyCMS).

Tillidshverv

1995-

Tidligere og nuværende bestyrelsesposter: Suppleant i bestyrelsen for Århus Sangskriver Værksted, Folkemusiksammenslutningen (formand), Folkemusikcentret i Hogager, Amtsmusikudvalget i Århus amt, Dansk Selskab for Traditionel Musik og Dans (kasserer), kammerkoret Corda Vocale (formand).

Fritidsinteresser

Familie og venner, musik, dans, personlig udvikling, foreningsarbejde, politik, videnskab, religion, sundhed, sport (løb, cykling, svømning, kajakroning), vinterbadning, aktivferie til fods, på cykel eller på ski, campingferie på Anholt - og sommerhusferie på Fyn med min fynske familie.

KONTAKT: Tlf. +45 4028 3490 - Email: johnbaek@stofanet.dk